arninge

Alla inlägg under juli 2010

Av Eva - 20 juli 2010 11:08

Igår var det segt att vakna. Snickrade lite med datorn på förmiddagen och höll på att komma försent till jobbet på grund av att hade bokat mig från 16.00 i stället för 17.00 som jag har gjort nu en tid. Tänkte testa om orken var med mig eller inte. Orken var i alla fall med mig för jag klarade mina mål på 15 enkäter. Men det var knappt.  Jag slutade precis 21.00 Bussen går inte förrän 20 över 9 så det var i alla fall gott om tid. Bytte till 1.an vid Kungsgatan. Den kom precis. Skönt att slippa tunnelbanestressen. I kväll åker Kenneth och Paul till landet och hämtar hem Toledon så nu är det dags att leta parkeringsplats för Kenneth igen. Men först ska vi ha semester.



Av Eva - 18 juli 2010 23:14

Vaknade ganska sent på lördagen. Gick bara ner till Esplanad och handlade. Visste inte om vi kunde handla för söndagen för att vi inte fått besked om ungdomarna kommer. Men dom ringde sedan och ville komma. Så vi fick gå till affären igen sedan. När vi kom ut ur affären regnade det. Men vi blev inte ens våta knappt.

Söndag förmiddag gick åt att städa lite och jag lagade mat. Vi åt när dom kom och sedan blev det kaffe och tårta. Mamma var med och gick strax efter kaffet och vi andra spelade lite kort och det bestämdes att vi skulle träffas på landet till helgen och Kenneth och Paul skulle hämtaToledon på landet och kanske svänga förbi Sundbyholm och titta lite på travet. Skrev meil till Ann-Rut.


Av Eva - 16 juli 2010 15:35

Var ner till kyrkan på andakt. Fast utan musik. Det var kul i alla fall. Fikade och pratade med en av de som jobbar med sommarkyrkan. Handlade middagsmat i Konsum till Kenneth och mig som är lätt att fräsa upp i pannan. Paul fyller år på söndag och jag hittade ett passande kort till honom. Idag kommer ungdomarna hem och dom ville ha hämtning och det är klart dom fick så Kenneth ska åka ut och hämta Opeln i kväll och möta dom på Arlanda. Igentligen skulle jag vara med och vädra åt dom i Huddinge. Men det troliga är att jag blir kvar hemma och lånar ut mitt månadskort till Kenneth så han inte behöver stämpla i alla fall. Jag hinner träffa dom senare. Jag vet min plats. Jag är bra när det vankas mat och bak. Annars är man mest i vägen. Det är inte många som lyssnar på mig vad jag vill och vad jag tycker och kan bidra med för förslag.

Solen fortsätter att skina. Går utan jacka. När jag jobbade i går gick det inte så bra men det räckte i alla fall till att få jobba på måndag. Dom ska bara ha  20 personer och bara ett projekt. När jag kom hem satt Kenneth och tittade på V65-sändingen från Örebro och där hade det regnat. Så kanske vår potatis har fått lite vatten på sig. Hoppas det i alla fall.



Av Eva - 15 juli 2010 15:09

Försöker arbeta i värmen hemma men det går inte så bra. fötterna har svullnat. Hoppas att det går över. Det är i alla fall bara en vecka kvar till semestern och det ska bli skönt att komma från stan ett par veckor. Kenneth har fyra veckor men jag tänker bara ha tre veckor. Ska ha styrelsemöte måndagen den 16 augusti och det är väl bäst att man är med då. Ska även tentavakta på fredagen och kanske hinner jag med en tur till Stora Sköndal och ser till de gamla att allt är som det brukar. Ska väl hinna med ett par pass på EDB. Kanske det blir tre pass och jag tar en av dagarna till att dra till de gamla.

Jag återkommer



Av Eva - 15 juli 2010 14:30

Detta var inte lätt att få igång en blogg. Men det ska nog ordna sig. Vaknade idag och läste att det har varit orkanstyrka och blåst på Filipinerna nu ett par dagar och då är man ju lite orolig att det har hänt våra ungdomar något. Vi trodde aldrig att de var skadade men dom ska åka hem snart och man vet ju inte hur det ser ut på flygplatsen. Såg att dom var inne och kollade på nätet nu när dom fick tillbaka strömmen efter två dagar och passade då på att chatta lite med dom. Det var skönt att höra att dom har det bra. Dom ville ha skjuts från Arlanda. Det troliga är att dom får det. Det fixar nog Kenneth. Dom ska sms: från London för att se om dom ligger ifas med den planerade tiden. Snart ska jag åka och jobba. Hoppas att jag får ihop massor med enkäter så att jag får jobba nästa vecka. Det är ju bra för att jag vill ju ha inkomsten men å andra sidan kan det vara skönt att vara ledig innan man ska åka på semester. Kanske kan man umgås med barnen nu när dom är hemma eller så åker jag till Stora Sköndal och gör något trevligt med gamlingarna. Vi får väl se.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<<
Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Evas Gästbok

Reklam

Dagens Bibelord

Besöksräknare

Microsoft Store SE

Min Facebooksida

Yves Rocher

Lekmer

Ikanobanken

Philips

One more smile

Blandade länkar

Tradedoubler

Gilla häst

Tradera

Blandade nöjesannonser

MoneyMiljonär

Blingskal

F-Secure SE

WWF

Adsettings

Buzzador

Discshop.se

Supersaver

Hewlett Packard

Tidningskungen

Dagens Nyheter

Sposnorhuset

Bonprix


Ovido - Quiz & Flashcards